Home > Over ons

Over ons

Doelstelling en bedrijfsprofiel

Houtbedrijf Lavrijsen NV is gespecialiseerd in hout en plaatmateriaal. Neem hiervoor gerust eens een kijkje op www.lavrijsen.be.
Dankzij de gestadige opbouw van vakkennis, assortiment en dienstenpakket breidt ons actieterrein zich steeds verder uit. We gaan nu in zee met zowel particulieren als groot- en kleinhandelaars. Meer nog: van velen werden we ook de bevoorrechte partner!

Het is onze doelstelling om dat bedrijfsprofiel steeds verder aan te scherpen. Wij staan borg voor een aanbod van goederen en diensten die het best beantwoorden aan uw wensen.
De prijzen zo competitief mogelijk houden zonder aan de strengste kwaliteitsnormen te raken dat is onze uitdaging! 
Om deze uitdaging waar te blijven maken kunnen wij steeds rekenen op ons opgeleid en gemotiveerd personeel.
Zij staan klanten met raad en daad bij, van offerte tot levering.

Historie

Houtbedrijf Lavrijsen nv werd opgericht in 1970. De oorspronkelijke maalderij werd aangevuld met een boomzagerij en houthandel.

Die kreeg diverse vertakkingen waaronder massief hout, plaatmaterialen, golfplaten, isolatie, artikelen voor de binnenhuisinrichting, gereedschappen, … Sinds de jaren negentig zijn we ook actief als invoerder en distributeur van producten in de tuinsector, dakramen en hout- en plaatmaterialen.
Hiervoor kunt u terecht op www.multiwood.be

Kempens Brandhout

Naast de groothandel in hout werd nu ook een bedrijf opgericht dat zich specialiseert in brandhout, Kempens Brandhout. 
Heel wat mensen gebruiken brandhout of houtbriketten als verwarming voor hun woning. Die kunnen ze nu gewoon bij ons kopen!

Ook hier geldt de kwaliteitsnorm, geen chemische nabewerking waardoor het opbranden geen schadelijke stoffen achterlaat voor mens en natuur.

Wij beschikken ook over een eigen hersteldienst en slijperij!